Riku Riskin lisäksi myös Hönefoss BK:n toinen suomalaispelaaja Toni Kolehmainen saattaa jättää kakkostasolta vauhtia hakevan seuran.

– Olen saanut luvan puhua muiden seurojen kanssa, Kolehmainen vahvisti Ringerikes Bladille.

Kolehmaisella on sopimusta seuran kanssa vuoteen 2015. Mies siirtyi seuraan TPS:stä loppukesästä 2012, mutta elo Norjassa on loukkaantumisten vuoksi ollut jalkapallonäkökulmasta hankalaa. Kolehmainen on pelannut vain 12 ottelua seuraan liittymisensä jälkeen.

Viime kauden alku meni kokonaan penkin alle pitkän loukkaantumisen vuoksi. Keskikesällä tuli jonkin verran minuutteja, mutta loppukausi kului vaihtopenkille.

Jääminen seuraan myös mahdollista

Kolehmaisen agentti katselee ympärilleen ja katsoo löytyisikö suomalaiselle ottajia muualta, mutta hän saattaa pelata seurassa myös ensi kaudella – vaikka ollaan Norjan kakkostasolla.

– En aio lähteä hinnalla millä hyvänsä. Olen kiinnostunut siitä, millaisen ryhmän Hönefoss saa kasaan. Saatamme palata pika pikaa pääsarjaan ensi kauden jälkeen ja minulla olisi yhä kaksi vuotta sopimusta jäljellä. Päätavoitteeni on nyt harjoitella hyvin ja päästä kuntoon. Sitten katsotaan mitä tuleman pitää.

25-vuotias Kolehmainen kuuluu Suomen A-maajoukkuerinkiin.