SJK pääsee perjantaina pelattavaan vuoden ensimmäiseen harjoitusotteluunsa Ilvestä vastaan loistavista asetelmista, sillä kaikki treeniringissä mukana olevat pelaajat ovat pelikunnossa.

SJK:lla on ringissä mukana myös neljä erittäin mielenkiintoista testipelaajaa: puolustajat Jaakko Nyberg (ex-TPS) ja Tuomas Latikka (ex-JJK) sekä laitapelaaja Joonas Pennanen (ex-RoPS). He ovat kaikki liigassa viime kaudella pelanneita pelaajia, jotka henkilökohtaisten syiden takia ovat löytäneet talven aikana uuden kodin Seinäjoelta. Heidän lisäkseen mukana on serbialainen puolustaja Zeljko Savic.

SJK nousi Veikkausliigaan viime kauden Ykkösen voittajana. Kakkosesta noussut Ilves oli heti avauskaudella kärkikahinoissa neljäntenä.

– Varmasti kova matsi tulossa, sillä Ilves on vahvistunut entisestään. Me kuitenkin halutaan näyttää että me olemme nyt se liigajoukkue ja he ovat Ykkösen joukkue. Ja kun ottelu on vuoden ensimmäinen ottelu, niin se tietysti tuo entisestään lisälatinkia otteluun, SJK:hon talven aikana tullut Marco Matrone ennakoi.

– Ilves on hyvä vastustaja ja he pelaavat hyvää jalkapalloa. Kohtasimme heidät kolmasti viime kaudella ja kahdesti jäi hyviä muistoja. Kerran sitten vähän vähemmän hyviä. Toivotaan että saamme voiton ja tarjoamme hyvää katsottavaa muutenkin yleisölle, kommentoi maalivahti Mihkel Aksalu.

Hyviä uutisia seuralle tuo myös se, että koko viime kauden loukkaantuneena ollut maalivahti Luis Fernando on saanut aloittaa täysipainoisen harjoittelun viime viikolla.