Stoke City tiedotti tiistaina hankkineensa USA:n maajoukkuehyökkääjän Juan Agudelon, 21, vaikka tiesi, ettei pelaaja saa työlupaa Englantiin. Pelaajalle pyrittiin työlupa saamaan jo syksyllä, mutta hakemus hylättiin jo marraskuussa.

Pelaaja kuitenkin hankittiin seuraan ja lainattiin saman tien edelleen Hollantiin FC Utrechtiin loppukaudeksi.

– Olemme happamasti pettyneitä työlupahakemuksen hylkäämisestä muutoksenhakulautakunnassa. Katsomme kuitenkin hänen olevan upea lahjakkuus ja halusimme kiinnittää hänet seuraamme. Haemme työlupaa uudestaan niin pian kuin mahdollista, Stoke-pomo Tony Scholes kertoi seuran kotisivuilla.

Stoke aikoo uusia työlupahakemuksensa myöhemmin keväällä. Hakemuksen voi uusia aikaisintaan neljän kuukauden päästä aiemmasta päätöksestä

Kolumbialais-yhdysvaltalainen hyökkääjä on pelannut 17 A-maaottelua USA:n paidassa.

Agudelo pelasi aiemmin MLS-sarjassa New England Revolution -seurassa, missä hänen sopimuksensa päättyi jo viime marraskuussa.