TPS:stä SJK:hon talven aikana siirtynyt keskikenttäpelaaja Juho Lähde, 22,pelaa ensimmäistä kertaa rakkaan Turkunsa ulkopuolella.

– Elämä on maistunut hyvältä Seinäjoella kahdenkymmenenkahden Turun vuoden jälkeen. Joukkueessa ja seurassa on todellinen tekemisen meininki. Ammattimainen lähestyminen heijastuu jokaisessa asiassa, mies kertoo OrsaSportin kotisivuilla.

Harjoittelu ja olosuhteet saavat pohjalaistuneen Juhon varauksettomat kiitokset.

– Wallsport Areena antaa meille loistavat olosuhteet harjoittelemiseen. Hyvän harjoittelun ja hyvien olosuhteiden on vain pakko näkyä myös pelaamisessamme, kun Veikkausliiga huhtikuussa alkaa.

SJK aloittaa kautensa vieraspelillä RoPS:ia vastaan 12. huhtikuuta.

– Rovaniemi on mielenkiintoinen aloituspaikka. Turkulaisessa kohtaamisessa yksi voittaa nyt kotijoukkueen kaksi, (ex- TPS-pelaajat Petteri) Pennanen ja (Jani) Virtanen saavat sitten dominoida seuraavissa peleissä.

Kausi lähestyy ja melkeinpä kaikki Veikkausliigajoukkueet ovat aloittaneet jo pelaamisen. Juhon debyytti tehtiin viime perjantaina 0-1 häviössä Ilvekselle.

– Ensimmäinen ottelu on tietysti hakemista ja liian hidasta Ilvestä vastaan. Tärkeintä pelissä oli, että nyt ensimmäinen peli on pelattu ja työnteko jatkuu. Odotan jo suurella innolla tulevia Liigacupin otteluita VPS:aa ja Jaroa vastaan, joista ei varmasti tunnetta puutu kentällä eikä varsinkaan katsomoissa.