Veikkausliigan viime kauden parhaisiin toppareihin kuulunut Abdoulauye Méïté on tehnyt sopimuksen Englannin Championshipissa pelaavan Doncaster Roversin kanssa, kertoo seura Twitter-tilillään.

Meiten sopimus on voimassa kuluvan kauden loppuun. Norsunluurannikon maajoukkueessakin pelannut 33-vuotias peluri oli yksi Hongan hopeakauden kulmapaloja. Mies saapui espoolaisseuraan juuri kauden kynnyksellä ja otti nopeasti johtajan roolin seuran takalinjoilla.

Ranskassa syntynyt pelaaja on pelannut urallaan myös sekä Ranskan pääsarjassa Marseillessa että Englannin Valioliigassa Boltonissa ja West Bromwichissa.

Doncaster on Englannin kakkostasolla putoajan paikalla, kun kautta on pelattu noin puolet. Joukkue on päästänyt sarjassa kolmanneksi eniten maaleja ja nykyisellä hankinnalla on tarkoitus tiivistää takalinjoja.