KTP on vahvistanut rivejään kolmella pelaajalla. Kotkaan sopimuksen tekivät Shane McFaul, Nouhoum Kobena sekä Janne Veija.

– Tunnen Samin entuudestaan ja Kertin positiiviset kommentit vakuuttivat minut. Täällä on hyvä tekemisen meininki. Meillä on hyvä ryhmä kasassa ja täydet mahdollisuudet liiganousuun, McFaul kertoo seuran facebook-sivuilla siirtonsa taustoista.

– Tiedän että minulla on ne kuuluisat ”suuret saappaat” Valeri Minkenenin jäljiltä täytettävinä mutta olen valmiina siihen, Shane jatkaa.

Päävalmentaja Sami Ristilä kehaisi McFaulin brittityylistä asennetta ja pelinäkemystä. Kehuja sai myös Veija sekä Kobena.

– Janne on monipuolinen pelaaja jota voidaan käyttää tarvittaessa monellakin pelipaikalla, toivon että hän pystyy vielä nostamaan tasoaan ja saa sitä kautta lisää vastuuta, Ristilä miettii.

– Kobena tuo taasen lisää vaihtoehtoja laitapelaamiseemme. Mielenkiinnolla odotan mitä tuleva kausi tuo tullessaan ”Koben” osalta sillä hän on tekninen ja taitava sekä pyrkii hyvin tilanteisiin. Ykkönen on kuitenkin huomattavasti kovempi sarja kuin Kakkonen missä hän pelasi hienon viime kauden, Ristilä lisää.