MYPA sai odotettuja vahvistuksia joukkueeseensa, kun yhteistyöseura Fluminensen brasililaiskaksikko Kassiano Mendonca ja Stefano Pinho saapuivat Suomeen lauantaina illansuussa.

Fluminense FC:n kasvatit liittyvät MYPAn joukkueeseen ja ovat ensimmäinen konkreettinen osa seurojen viime vuoden loppupuolella alkanutta yhteistyötä, MYPA kertoo kotisivuillaan.

Nuori kaksikko on MYPAlaisille tuttu päävalmentaja Antti Muurisen ja toiminnanjohtaja Marco Manson joulukuisen Brasilian vierailun kautta, ja juuri tämän matkan seurauksena Mendonca ja Pinho nyt Myllykoskelle saapuivat.

– Stefanon ja Kassianon saapuminen tänne on yksi askel tässä tärkeässä projektissa meidän ja Fluminensen välillä. MYPA ja Fluminense edustavat Suomea ja Brasiliaa ja molemmat seurat tekevät töitä äärimmäisen ammattimaisesti projektin joka osa-alueella, Manso sanoo.

Mendonca on 18-vuotias keskikenttäpelaaja, joka on pelannut Fluminensen akatemiassa vuodesta 2008 lähtien.

Pinho puolestaan on 23-vuotias hyökkääjä, joka on takonut kunnioitettavia maalimääriä.

Kärkimies pelasi Fluminensen U20-joukkueessa vuodet 2009-11 ja viimeisteli 126 ottelussa komeat 59 maalia. Kaksi edelliskautta hän on pelannut lainalla Brasilian 1. ja 2. divisioonissa ja tehnyt 40 pelaamassaan ottelussa 17 maalia.

 

MyPa

@MyPa_ry
Braziiiiil! Tervetuloa Stefano ja Kassiano! #MYPA #FluminenseFC #Brazil