Veikkausliiga-pelaajan vammakierre päätti uran 25-vuotiaana

© Kuva: Juha Tamminen
Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

FC Lahden liigakauteen valmistautuva joukkue koki raskaan takaiskun kun loistavan comebackin joukkueeseen tehneen Toni Huuhkan, 25, nilkkavamma uusiutui, ja edessä olisi ollut jälleen pitkä kuntoutus.

Tonin nilkka vammautui ensimmäisen kerran jo vuonna 2010, ja sen jälkeen sitä on operoitu viisi kertaa. Huuhkan sopimus purettiin hyvässä yhteisymmärryksessä, ja hän keskittyy jatkossa fysioterapeutin opintoihinsa.

Huuhka pelasi urallaan yhteensä 22 liigapelissä, joista yksi oli viime kaudelta. FC Lahden päävalmentajaa Toni Korkeakunnasta Huuhkan loukkaantuminen rassasi eritoten.

– Olen todella pahoillani, enkä vähiten siksi, että Toni aloitti todella vahvasti harjoituskauden tammikuussa, ja näyttikin siltä, että omista joukoista oli nousemassa vahva vaihtoehto toppariosastollemme, ”Toke” kommentoi seuran kotisivuilla.

Jobinpostit eivät ikävä kyllä jääneet pelkästään Huuhkaan vaan hyökkääjä Robin Saastamoisen, 20, polven eturistiside napsahti poikki harjoituksissa, ja tämä tietää väistämätöntä 6-8kk huilia. Saastamoinen on pelannut neljästi Veikkausliiga-pelissä kaudella 2012.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!