Veikkausliigan kaudeksi 2014 noussut Seinäjoen Jalkapallokerho ilmoitti tiistaina kotisivuillaan kahdesta uudesta pelaajasopimuksesta. Sopimus tehtiin serbialaisen keskuspuolustajan Zeljko Savicin ja seuran oman kasvatin Teemu Penninkankaan kanssa.

– Savicista näki heti ensimmäisestä päivästä alkaen, että hän haluaa todella tulla tänne auttamaan tätä joukkuetta ja viemään samalla omaa uraa eteenpäin. Hän on nyt näissä muutamassa treeniottelussa joutunut pelaamaan joka kerta eri topparikaverin kanssa, mutta hän on silti sopeutunut heti hyvin, kommentoi päävalmentaja Simo Valakari uutta valmennettavaansa.

Viime kaudella 23-vuotias Savic pelasi Serbian pääsarjan FK Inđijan joukkueessa. Miehen sopimus SJK:n kanssa kattaa kauden 2014 ja siinä on optio kaudesta 2015.

21-vuotias Teemu Penninkankaalla oli ennestään voimassa oleva sopimus alkavasta kaudesta, mutta miehen otteet vakuuttivat valmennusjohdon talvikauden aikana ja nyt solmittu uusi kolmivuotinen sopimus korvaa edellisen. 195-senttinen Penninkangas pelasi viime kaudella Ykkösessä 13 ottelua lähinnä vasempana laitapuolustajana.

SJK:lla on valmiita pelaajasopimuksia nyt 26. Joukkueen mukana harjoittelee yhä kolme espanjalaista testipelaajaa, jotka pelasivat viime viikon KOMIA-turnauksessa Catalonia XI -joukkueen mukana. Seinäjoelle jäivät 21-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja Hector Garcia, 17-vuotias oikean laidan Jordi Lasaosa ja 27-vuotias hyökkääjä Carlos Lopez.