Viime kaudellakin liigaa pelannut maalivahti SJK:hon – myös kolme kasvattia sopimukseen!

Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Seinäjoen Jalkapallokerho solmi neljä uutta pelaajasopimusta, kun Suomen U21 maajoukkueeseen nimetty maalivahti Ville Viljala, sekä omat kasvatit; Tuomas Lähdesmäki, Jesse Sarajärvi ja Joona Lautamaja allekirjoittivat vuoden sopimuksen SJK:n kanssa. Viljalan sopimuksessa on lisäksi optio lisävuodesta.

Vuonna 1995 syntynyt Viljala siirtyy Seinäjoelle Jyväskylän Jalkapalloklubista, missä nykyinen SJK maalivahtivalmentaja Jori Särkkä on valmentanut häntä pikkujunioreista asti.

Viljala kuuluu Suomen lupaavimpiin nuoriin maalivahteihin ja hän on mm. käynyt näytillä Espanjan suurseura FC Barcelonassa. Pelejä Suomen ikäkausimaajoukkueissa on kertynyt hurjasti ja hän on ollut maajoukkueissa mukana aina U15 ryhmistä asti.

Veikkausliigaotteluitakin on JJK paidassa kertynyt yhteensä 9. Suomen U21 maajoukkueen päävalmentaja Tommi Kautonen nimesi hänet mukaan Pikkuhuuhkajien V KOMIA-turnauksen joukkueeseen.

Kolme muuta omia nuoria

SJK edustuksen mukana jo pitkään treenanneet Lähdesmäki (17v), Sarajärvi (18v.) ja Lautamaja (18v.) olivat viime kaudella SJK:n Kakkosessa pelaavan reservijoukkue Kerho 07:n runkopelaajia, sekä tärkeitä johtajia SM-sarjassa pelanneessa SJK U19 joukkueessa.

Nyt nuoret lupaukset nousevat mukaan pysyvästi edustuksen rinkiin, joskin peliaikaa on edelleen tarjolla myös muissa seuran joukkueissa.

SJK päävalmentaja Simo Valakari uskoo nuorten kykyyn murtautua myös Veikkausliigassa pelaavan edustusjoukkueen kokoonpanoon.

– Nuoret jätkät pistävät vanhoja yrittämään entistä kovempaa, sillä he ovat aidosti nousemassa kilpailemaan peliajasta heidän kanssaan, luotsi kertoo SJK:n kotisivuilla.

– Meillä on myös Kerho 07 Kakkosessa sekä U19 joukkue, missä tulee kovia pelejä edustuksen lisäksi. Meidän systeemi takaa hyvän kehittymispaikan kaikille nuorille pelaajille.

Jo yhdeksän oman kaupungin poikaa

SJK edustuksessa on sopimuspelaajina ennestään omien junioreiden kautta sinne nousseina Teemu Penninkangas, Kalle Taimi sekä Sami Viljanen.

Lisäksi Seinäjoella jalkapallokasvatuksensa SJK:n edeltäjissä on saanut Jyri Hietaharju, Toni Lehtinen ja Timo Rauhala. Näin ”oman kylän poikien” määrä SJK:n sopimuspelaajissa kasvaa jo yhdeksään.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!