VPS:ltä sopimusuutisia: ”Taitava ja nopea laitapelaaja”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

VPS ja seurassa testillä ollut Cornelius Stewart ovat solmineet 1+1 -vuotisen sopimuksen. 24-vuotias Stewart ehti olla Vepsun testattavana reilun kuukauden ennen sopimuksen syntyä.

Nopeajalkainen Stewart on kotoisin Saint Vincentin ja Grenadiinien saarivaltiosta. Miehen peliura on kulkenut kotimaansa kautta Kanadaan Vancouver Whitecapsiin, josta Stewart siirtyi Caledonia AIA:n riveihin Trinidad ja Tobagoon.

Vuonna 2013 Stewart siirtyi Suomeen ja silloin Ykkösessä pelanneen OPS:n riveihin. Stewart on pelannut 28 maaottelua, joissa on syntynyt 10 maalia.

– Nyt tuntuu hyvältä. Olen todella tyytyväinen, että sopimus saatiin tehtyä. Joukkuekin alkaa tuntumaan jo tutulta testijakson jäljiltä, vaikka kaikkia nimiä en vielä muistakaan. Vaasakin on tuntunut mukavalta paikalta. Ihmiset ovat olleet ystävällisiä ja Vaasa on hyvällä tavalla pieni kaupunki. Kylmä täällä on silti ollut, Stewart kertoo seuran kotisivuilla.

Stewart asettaa sekä itselleen että joukkueelle korkeita odotuksia.

– Haluan tehdä vaikutuksen aina kentällä ollessani. Tavoitteena on tietysti myös tuoda tehoja joukkueeseen. Haluan päästä Vepsun kanssa tulevalla kaudella kolmen kärkeen viime kauden tavoin.

Myös Vepsun päävalmentaja Olli Huttunen odottaa tuoreelta hankinnaltaan paljon.

– Cornelius on nopea ja taitava laitapelaaja, jolta kyllä odotetaan maaleja ja tilanteiden luomista. Stewart tuo meille valtavasti lisää juoksuvoimaa. Vauhti joukkueessa lisääntyy entisestään.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!