Englannin neljänellä sarjatasolla League Twossa Torquay Unitedia edustavalle Joss Labadielle on langetettu 10 ottelun pelikielto, kun tämä puri kahta vastustajan Chesterfieldin pelaajaa viime kuussa pelatussa ottelussa.

Chesterfield voitti 15. helmikuuta pelatun ottelun 3-1-lukemin ja Labadien tekoset jäivät ottelun tuomarilta huomaamatta. Ottelun jälkeen kävi kuitenkin ilmi, että Labadie oli purrut vastustajan Armand Gnanduilletia ja Ollie Banksia. Jälkimmäinen kertoi asiasta julkisuuteen Twitter-tilillään ottelun jälkeen.

Torquay-peluri kiisti puremiset FA:lle, mutta Englannin jalkapalloliitto tiedotti keskiviikkona saaneensa tarvittavat todisteet tapauksista, mikä johti sanktioon.

10 ottelun pelikieltonsa lisäksi pelaaja tuomittiin 2000 punnan sakkoihin, mikä lienee kirpaisevan tuolla tasolla reilusti. Labadie on pelikelpoinen sarjan viimeisellä kierroksella, jolloin sarjajumbona oleva Torquay saattaa olla jo tuomittu putoamaan. Pelaaja voi vielä valittaa tuomiostaan.

Liverpoolin Luis Suarez on tässä asiassa trendinluojana. Hän puri viime kevään Chelsea-ottelussa Branislav Ivanovicia ja sai juuri saman 10 ottelun pannan tekosistaan.

Huipputarjous: Pelaa TÄNÄÄN Mestarien liiga -matseihin 50€ riskitön veto Nordicbetille!
Lisäksi 100€ bonus! Jos vetosi menee ohi, saat panoksen takaisin!