Arsenal ei pystynyt viikonlopun 0-6-lukemin tulleen Chelsea-turpasaunan jälkeen nousemaan heti takaisin voittokantaan, kun joukkue jäi 2-2-tasapeliin tiistaina putoamistaistelussa olevaa Swanseasta vastaan.

Tykkimiesten peli oli väkinäistä ja Swansea meni avausjaksolla johtoon. Päivä pilkahti pohjoislontoolaisille toisella jaksolla Lukas Podolskin ja Olivier Giroudin onnistuessa minuutin sisään. Swansea kuitenkin nousi loppuhetkillä tasoihin, suhteellisen jopa ansaitusti, toki onnekkasti. Tasoitusosuma kimposi Arsenalin keskikenttämiehestä Mathieu Flaminista epäonneekseen omaan maaliin 90. minuutilla.

Seuraan täksi kaudeksi takaisin viiden Milanon vuoden jälkeen palannut ranskalainen ei tingi tavoitteista lauantaina City-peliin, joka pelataan Lontoossa.

– Se ottelu on suuri tapaus. Haluamme pärjätä hyvin, varsinkin tuon Chelsea-tappion jälkeen. Haluamme todistaa olevamme yksi Valioliigan suurista, Flamini kommentoi Arsenalin kotisivuilla.

City on yksi liigan parhaista hyökkäävistä joukkueista. Aiempi kohtaaminen Manchesterissä joulukuussa päättyi isäntien 6-3-voittoon.

– Meidän täytyy olla vahvoja puolustuspäässä. Se on ensisijaista suurta seuraa vastaan, joka on hyvä hyökkäämään. Näitä pelejä ei saa hävitä ensimmäiseen 10-15 minuuttiin.

– Kaksinkamppailut pitää kääntää itselleen ja pyrkiä pelaamaan omaa parasta jalkapalloaan. Meiltä itseltämme löytyy tämän jälkeen tarpeeksi laatua maalinteoon.