Huippuluotsin veli paljasti: ”Hän sanoi ei Tottenhamille tammikuussa”

© Kuva: Getty Images

Ajaxissa, Barcelonassa ja Hollannin maajoukkueessa takavuosina kaksoisveljensä tapaan maailman huipulla pelannut Ronald de Boer kertoi, että Ajaxia valmentava Frank de Boer hylkäsi Valioliiga-seura Tottenhamin tarjouksen tammikuussa.

– Frank on hylännyt jo Liverpoolin  ja Tottenhamin, joka halusi hänet managerikseen tammikuussa. Frank kieltäytyi, miestä siteerataan talkSPORTILLA.

– Hän sanoi ei Liverpoolille vuotta aiemmin Hän katsoi, että ei ole valmis vielä ja halusi oppia lisää.

Tottenham antoi joulukuussa kenkää Andre Villas-Boasille ja tilalla on loppukauden ajan Tim Sherwood. Seura pyrkii kuitenkin hankkimaan tunnetumman nimen tuleviksi kausiksi, mutta vielä ei sopivaa ehdokasta ole löytynyt.

”Nyt hän on valmis”

Frank de Boer on johtanut Ajaxin kolmeen peräkkäiseen maansa mestaruuteen sen jälkeen, kun hän otti pestin vastaan vuonna 2010. Neljäs mestaruus on tuloillaan, kun Ajax kohtaa Hollannin liigaa selkeästi. Ronald de Boer vihjaa, että nyt hänen veljensä on valmis uusiin haasteisiin.

– Nyt on hän on kuitenkin valmis. Pitää odottaa ja katsoa mitä tarjouksia tulee. Hän lähtee vain, jos täysin sopiva paikka ilmaantuu. Muuten hän jää vielä Ajaxiin, missä hän on onnellinen.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!