Kapealla ringillä Veikkausliigaan valmistautunut Turun Palloseura on solminut peräti viisi uutta sopimusta, TPS tiedottaa. Uusista nimistä kolme on seuran omia nuoria kasvatteja.

Keskikenttäpelaaja Jesper Brechtel saapuu TPS:ään saksalaisesta Karlsruher SC:stä. 20-vuotias Brechtel ei ole Suomen kansalaisuudestaan huolimatta pelannut koskaan aikaisemmin Suomessa.

Hän on tuttu pelaaja TPS:n päävalmentaja Mika Laurikaiselle alle 21-vuotiaiden maajoukkueesta. Brechtel pelasi ensimmäisen maaottelunsa Pikkuhuuhkajissa Norjaa vastaan kesäkuussa 2013. Brechtelin sopimus kattaa kauden 2014.

TPS:n omista kasvateista yhden kauden kattavan sopimuksen solmivat maalivahti Arnold Uschanoff sekä keskikenttäpelaajat Jonni Peräaho ja Santeri Peltola.

20-vuotias Uschanoff on saanut tänä vuonna torjuntavastuuta edustusjoukkueen riveissä jo Suomen Cupissa ja Liigacupissa. Hän edusti viime kaudella pääasiassa TPS:n A-poikien joukkuetta ja oli voittamassa SM-kultaa.

Uudestakaupungista Tepsiin jo nuorena siirtynyt 19-vuotias Peräaho voitti viime kaudella myös A-poikien SM-kultaa joukkueen kapteenina. 20-vuotias Peltola edusti puolestaan viime kaudella Kakkosessa TPS:n yhteistyöseura ÅIFK:ta.

Igor Jovanovic palaa TPS-nuttuun neljän vuoden tauon jälkeen. 24-vuotias Jovanovic pelasi kausina 2009 ja 2010 yhteensä 25 ottelua Veikkausliigassa.

Hän voitti TPS-kausinaan kaksi SM-pronssia sekä Suomen Cupin. Viime kauden tämä Saksan passin omaava puolustaja pelasi FF Jaron riveissä. Jovanovicin sopimus on toistaiseksi kesäkuun 2014 loppuun ja hänen tilannettaan tarkastellaan sen jälkeen uudestaan.

Myös Patrik Lomski yhdistettiin tällä viikolla vahvasti mustavalkoraitapaitaan, mutta ainakaan vielä ei sopimusta julkistettu.