Serie A-seura Inter Milania kesästä 2004 lähtien edustanut Esteban Cambiasso on siirtymässä rahakkaaseen Pohjois-Amerikan jalkapalloliigaan MLS:ään kuluvan kauden päätteeksi. 33-vuotias keskikenttäpelaaja ei toistaiseksi ole saanut seuraltaan jatkosopimustarjousta ja miehen uskotaan tähyilevän kohti länttä.

Argentiinalainen on yhdistetty aiemmin myös Chelseaan ja Manchester Unitediin. Lisäksi tämän vanha seura River Plate olisi kiinnostunut tuomaan Cambiasson takaisin kotimaahansa.

– Toisin niin mielelläni hänet takaisin River Plateen, mutta voin sanoa varmuudella, että jos Cambiasso lähtee Interistä, hän jatkaa uraansa Yhdysvalloissa, River Platen puheenjohtaja Rodolfo D’Onofrio sanoi Telam-lehdelle SkySportsin mukaan.

Cambiasso saapui vuonna 2002 Eurooppaan juuri River Platen joukkueesta. Kahden Real Madridissa pelaamansa kauden aikana hän saavutti yhden Espanjan-mestaruuden. Lähes kymmenen vuotta kestänyt Inter Milan-aika on tuonut mukanaan viisi Italian-mestaruutta sekä yhden Mestarien liigan voiton.