URHOtv haki talousvaikeuksien vuoksi yrityssaneeraukseen viime syksynä. Yhtiön taloudellinen tilanne on pysynyt heikkona ja se ei ole pystynyt kehittämään liiketoimintaansa kannattavaksi.

Tämän vuoksi yhtiön saneerausprosessia on haettu keskeytettäväksi. Saneerauksen päättymisestä johtuen ja minimoidakseen eri alihankkijoilleen syntyvät kustannukset, URHOtv peruu toistaiseksi kaikki suunnitellut tuotannot sekä keskeyttää kanavan jakelun tiistaista 1.4. 2014 alkaen.

Yhtiö pyrkii edelleen löytämään ratkaisuja toiminnan jatkamiseksi.

– Tilanteemme on kriittinen, mutta emme vieläkään ole luopuneet toivosta löytää keinoja. Merkityksemme suomalaisen urheilun televisioinnille on huomattavan suuri ja taistelemme loppuun asti löytääksemme kaikille osapuolille parhaan ratkaisun, kertoo URHOtv:n operatiivinen johtaja Markku Korhonen tiedotteessa.

URHO Play:n otteluiden ja tallenteiden katselu sekä ostaminen toimivat normaalisti kuun loppuun saakka, mutta palvelujen myynti on lakkautettu 1.4. alkaen.

URHO Playn jo tilatut, maaliskuun jälkeistä aikaa koskevat palvelut hyvitetään. Kanavan maksu-tv –asiakkaita kehoitetaan olemaan tarvittaessa yhteydessä omaan operaattoriin. URHOtv pyrkii kertomaan toimintaohjeita mahdollisimman tarkoin myös omien www-sivujensa kautta.