Veikkausliiga-kauden alkuun 10 päivää – tässä sarjan kovimmat paluumuuttajat

Maa on ollut sulana valtaosassa Suomea jo kauan ja nurmet vihertävät. Aurinko paistaa, terassit ovat auki ja lämpötilat huitelevat kymmenen asteen tuntumassa. Suomenniemellä vallitsee täysin toisenlainen säätila kuin vuosi sitten tähän aikaan.

Futisfanilla ei oikein edes voi tulla tällaisesta tilanteesta kuin yksi ajatus mieleen: Kausi käyntiin! Eikä kauaa tarvitse enää odottaa, kunnes näin todella tapahtuu. Veikkausliiga-kauden alkuun on aikaa enää kymmenen päivää.

Monen jalkapallon ystävän kämmenpohjat ja hikoavat ja ottelukalentereita rustataan täyteen. Kausiennakoitakin nousee hiljalleen kuin krookuksia lumesta (mistä?).

Veikkausliiga-kausi 2014 on jälleen täynnä vanhoja tuttujia ja joillekin jopa ystäviä, mutta myös uusia mielenkiintoisia pelaajia nousee varmasti kauden aikana valokiilaan. SuomiFutis-sivusto käänsi katseensa Veikkausliigaan palaaviin tuttuihin pelimiehiin.

Galleriastamme löytyy kuusi mielenkiintoista paluumuuttajaa. Nuolesta klikkaamalla vain eteenpäin katselemaan, keneltä on lupa odottaa tälläkin kaudella suurtekoja, mutta nyt kotimaisilla kentillä. Tervetuloa takaisin!