Veikkausliigan viime kauden pronssiseura ja ensimmäisen kerran eurokentille sitten 1990-luvun yltänyt Vaasan Palloseura on nimennyt kapteenistonsa ja asettanut tavoitteen tulevalle kaudella.

Joukkueen kapteenina jatkaa tulevallakin kaudella Sebastian Strandvall, joka kipparoi Vepsua myös viime kaudella. Muut kapteeniston jäsenet ovat Henri Sillanpää, Tony Björk ja Jarno Parikka.

Kapteeniston päättämisen yhteydessä joukkue löi myös lukkoon tavoitteet tulevalle kaudelle. Europelit eivät tärkeysjärjestystä muuta, vaan joukkue pitää Veikkausliigaa edelleen tärkeimpänä kilpailunaan.

Viime kauden pronssi asettaa tavoitteet korkealle myös pian alkavalle kaudelle: tavoitetta ei voida edelliskaudesta heikentää, joten VPS:n tavoitteena on olla Veikkausliigassa jälleen kolmen parhaan joukossa kaudella 2014.

Eurokentillä tavoite voittaa ainakin yksi joukkue

Eurooppa-liigan karsinnoissa VPS:n tavoitteena on päästä vähintään toiselle karsintakierrokselle. Tämä tarkoittaa siis ainakin yhden vastustajan kaatamista.

Suomen Cup on joukkueen prioriteeteissa kolmantena. Menestys Liigacupissa on vienyt Vepsun jo 16 parhaan joukkoon Suomen Cupissakin, joten pieni prioriteetti ei tarkoita Cupin unohtamista, sillä polku on auki jopa finaaliin asti vain muutamalla voitolla.

VPS:n lähin haaste on Liigacupin finaali SJK:ta vastaan 29. maaliskuuta Seinäjoella.

Lähde: VPS:n kotisivut