Barcelonan ex-pomo jälleen uuden skandaalin keskiössä

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Tammikuussa tehtävänsä Barcelonan puheenjohtajana jättänyt Sandro Rosell on liitetty jälleen uuteen skandaaliin.

Brittilehti The Telegraph paljastaa, että Rosell oli siirtänyt 2,4 miljoonaa euroa brasilialaisen jalkapallovaikuttajan Ricardo Teixeiran 10-vuotiaan tyttären Antonia Wigand Teixeiran pankkitilille. Rahat saapuivat tytön tilille vuonna 2011. Isä-Teixeira puolestaan joutui luopumaan paikastaan FIFA:n komiteassa 2012 korruptioepäilyjen vuoksi.

Teixeira muutti Brasiliasta Miamiin poliisien alettua tutkia hänen toimiaan. Miehen uskotaan vaikuttaneen voimakkaasti siihen, että vuoden 2018 MM-kisat myönnettiin Venäjälle ja vuoden 2022 kisat Qatarille.

Rosellilla ja Ricardo Teixeiralla on pitkä yhteinen bisneshistoria, joka alkoi jo 2000-luvun alkuvuosina Rosellin toimiessa Brasilian Niken toimitusjohtajana. Jo miesten vuosien takaiset liikesopimukset ovat joutuneet raskaiden korruptiosyytösten alaisiksi.

Rosellin ero Barcelonan johdosta perustui pitkälti brassitähti Neymarin kohuhankintaan. Siirron yksityiskohdista on paljastunut lukuisia epäselvyyksiä, joiden selvittelyt jatkuvat yhä.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!