Bayern Münchenin keskikenttäpelaaja Pierre-Emile Höjbjerg jää pois Mestarien liigan välieräottelusta Real Madridia vastaan. 18-vuotiaan Höjbergin perhepiirissä on sattunut ikävä kuolemantapaus.

Sport1:n mukaan muun joukkueen lennettyä Madridiin Höjbjerg otti lennon läheistensä luo Tanskaan. Nuorukaisen isä kuoli viikonvaihteessa vatsasyöpään.

Tanskan alle 21-vuotiaiden maajoukkueen tähtipelaaja on ollut kauden aikana Bayernin kokoonpanossa Mestarien liigassa neljä kertaa. Peliminuutteja ei Höjbjergille kuitenkaan ole herunut.

Bundesliigassa Höjberg on pelannut huhtikuun aikana kaksi kertaa täydet 90 peliminuuttia, viimeksi viime viikonloppuna. Seurahistoriaa Höjbjerg teki jo viime kauden lopulla. Esiintyessään ensi kertaa Bundesliigassa 17 vuoden ja 225 päivän ikäisenä hänestä tuli Bayern Münchenin kaikkien aikojen nuorin Bundesliiga-debytantti.

Höjbjerg kertoi joulukuussa avoimessa haastattelussa SportBildille, kuinka vaikea hänen syyskautensa oli isän sairastumisen takia. Nuorukainen oli silti otettu seuralta saamastaan tuesta. Samalla hän paljasti, kuinka Bayernin valmentaja Pep Guardiola kutsui pojan kahdenkeskiseen keskusteluun. Vaikesta tilanteesta rupattelu saattoi myös mestarivalmentaja Guardiolan kyyneliin.