FC Inter on solminut kauden 2014 kattavan jatkosopimuksen 18-vuotiaan Demba Camaran kanssa, seura tiedotti keskiviikkona.

Lisäksi joukkueeseen liittyy niin ikään 18-vuotias Vincent Onovo, jonka sopimus sisältää option myös kaudesta 2015.

Hyökkääjänä pelaava Camara nousi Interin junioreista edustusjoukkueen mukaan vuosi sitten ja pelasi viime kaudella 11 Veikkausliigan ottelussa.

Guineasta kotoisin olevan pelaaja muutti Espoosta Turkuun puolitoista vuotta sitten ja liittyi alun perin Interin B2-juniorijoukkueeseen, joka pelasi B-junioreiden Kakkosta. Sieltä hyökkääjän tie jatkui kuitenkin nopeasti A-junioreihin ja viime talvena myös liigajoukkueen mukaan.

– Dembasta näki jo viime vuonna, että hänellä on mahdollisuus päästä pitkälle. Hän on innokas harjoittelija ja tulemme seuraamaan tarkasti hänen kehittymistään myös uutta jatkosopimusta ajatellen, Inter-luotsi Job Dragstma kertoi.

Onovo on lahjakas keskikenttäpelaaja

Nigeriasta kotoisin oleva Onovo harjoitteli joukkueen mukana jo aiemmin talven aikana, mutta solmi sopimuksen vasta toisen käyntinsä jälkeen. Keskikentällä pelaavaa Onovoa valmentaja luonnehtii erittäin lupaavaksi pelaajaksi.

– Vincent on ollut mukanamme vain vähän aikaa, mutta hän kehittyy jatkuvasti. Hänellä on vielä paljon tekemistä, mutta toisaalta hän voi murtautua pelaavaan kokoonpanoon hyvinkin pian, Dragtsma kuvailee joukkueen uusinta tulokasta.

Inter odottaa Onovon pelilupaa Nigeriasta eikä pelaaja välttämättä ole käytettävissä vielä sunnuntaina, jolloin joukkue kohtaa Veikkausliigan ensimmäisen kierroksen vierasottelussa FF Jaron.