Joukkuekaverit järjestivät melkoisen julman jäynän Arsenalin entiselle pelaajalle Emmanuel Frimpongille. He saivatkin nauraa itsensä kipeästi, sillä Frimpong nielaisi syötin kokonaan.

Sunday Sun kertoi nykyisin Barnsleyssa pelaavaa Frimpongia kohdanneesta kepposesta. Joukkuekaverit tekaisivat Frimpongille ”seksikkään naispuolisen kannattajan” Lucyn, joka otti tekstiviestitse yhteyttä pelaajaan. Lucy väitti saaneensa ystävältään Frimpongin numeron.

Tekstiviestivaihdon edetessä 22-vuotias Frimpong päätyi lähettämään Lucylle alastomia tai puolialastomia kuvia itsestään. Vain huomatakseen, että kuvat päätyivät myöhemmin julkiseen esitykseen joukkueen tapaamisessa. Tällöin Frimpongillekin oli selvää, että häntä oli höynäytetty eikä Lucya ollut olemassakaan.

Ghanalaissyntyinen keskikenttäpelaaja Frimpong siirtyi tammikuun siirtoikkunassa Arsenalista Mestaruussarjan Barnsleyyn. Barnsley on sarjassa putoajan paikalla.

Muun joukkueen henkeä yhteinen kujeilu voi nostaa, mutta 101greatgoals-sivuston julkaisema tarina ei kerro, kuinka Frimpong itse reagoi tultuaan huijatuksi.