KuPS testaa tällä viikolla uuden hyökkääjäehdokkaan pelitaitoja. Bosnialaisruotsalainen kärkipelaaja Admir Catovic, 26, saapui sunnuntaina Kuopioon testijaksolle, kertoo seura tiedotteessaan.

Kärkimies edusti kaksi edellistä kautta Ruotsin kakkostasolla pelaavaa Assyriskaa, mutta on edustanut kahteen otteeseen myös suurseura AIK:ta, jonka kasvatiksikin mies luetaan. Pääsarjapelejä miehellä on Ruotsissa plakkarissaan 23 kappaletta.

Catovic liittyy iltapäivällä joukkueen pelaajavahvuuteen ja osallistuu iltapäiväharjoituksiin, jotka vedetään Savon Sanomat Areenalla. Kamerunilaishyökkääjä Anicet Eyengan testijakso päättyi viikonloppuna.

KuPS hakee hyökkäyspäähän leveyttä. Viime kaudesta joukkueen kärkimiesosasto on kaventunut 12 maalia kaudella tehneellä Ilja Venäläisellä, joka lopetti uransa.

KuPS aloittaa Veikkausliigansa tulevana lauantaina vieraspelillä HJK:ta vastaan.