Manchester Unitedissa pieneen rooliin kaudella jäänyt, mutta reilun viikon sisään kaksi peliä alusta loppuun vasemman pakin paikalla pelannut Alexander Büttner uskoo saavansa mahdollisuuden pelata Mestarien liigassa Arjen Robbenia vastaan.

ManU isännöi tiistaina Bayern Müncheniä Old Traffordilla ja vieraat ovat suuri suosikki otteluun lähdettäessä.

– Odotan runsaasti pelaamista Bayernia vastaan. Olen päässyt hyvään tuntumaan kahden pelaamani ottelun seurauksena ja pelasin hyvin West Hamia ja Aston Villaa vastaan [kaksi voitto-ottelua], Büttner kertoi Goal.com:lle.

Viikon City-tappiossa kokenut Patrice Evra oli vasempana pakkina, mutta nuorempi kollega uskoo olevansa nyt managerinsa valinta kokoonpanoon.

– Tiistain peli on minulle mahdollisuus näyttää osaamiseni ja tunnen luottamusta otteluun lähdettäessä. Tiedän, mihin Robben kykenee ja olen valmis. En ole aiemmin kohdannut häntä tai katsonut videolta erityisesti hänen pelaamistaan. Tiedän kuitenkin tarpeeksi hänen pelitavastaan niistä peleistä joita olen nähnyt.

Hollannin maajoukkueen laitakärki kuljettaa palloa ja laukoo pääasiassa vasemmalla jalallaan vaikka pelaakin oikealla laidalla.

– Hän on hyvä yksi-vastaan-yksi-tilanteissa, erityisesti kun leikkaa sisään. Siihen pitää keskittyä ja tiedän, että voin olla häntä parempi.