Viikolla Suomen Cup ottelussa, missä HIFK kaatui vieraissa 1-0-lukemin jatkoajalla, ikävät haavat jalkaansa saanut Juho Lähde ja varatoimenpiteenä sivuun otettu Gert Kams ovat täydessä pelikunnossa ja käytettävissä Interiä vastaan.

SJK on päässyt jo aloittamaan Veikkausliigakautensa viime viikolla Rovaniemellä, mutta nyt päästään huomattavasti lämpimämpiin olosuhteisiin ja pelaamaan hyvässä kunnossa olevalle nurmelle. Tämä sopii erinomaisesti SJK:n taitopelaajille ja vaikka Inter onkin vastus sielä kovimmasta päästä, lähtee SJK rohkeasti hakemaan voittoa vieraskentältä.

– Inter on pelannut hyvin. He ovat aika rutinoituneen oloinen joukkue, että varmasti saadaan taas ihan täys päivä tehdä että pisteet tulee kotiin. Mutta niitä lähdetään sieltä ehdottomasti hakemaan, sanoo SJK puolustaja Timo Tahvanainen päättäväisesti seuran tiedotteessa.
– Selvisimme säikähdyksellä kun Juho Lähde loukkaantui ja mies on nyt treenannut normaalisti joukkueen mukana ja on pelkunnossa. Meillä on muutenkin hyvin pullat uunissa noiden loukkaantumisten suhteen, sillä meillä treeneissä ovat mukana kaikki kalustoon kuuluvat pelaajat. Siksi meidän on helppo panostaa täysillä jokaiseen otteluumme, oli se sitten liigaa tai cupia, kertoi päävalmentaja Simo Valakari aiemmin Ilkka-lehdelle.

FC Inter – SJK lauantaina 19.4. klo 16.00, Turun Veritas Stadionilla.