SuomiFutis arvioi: Antti Muurinen tuo uutta virtaa MYPA:aan

Veikkausliigassa viime kaudella kuudenneksi sijoittunut MYPA siirtyi uudelle aikakaudella, kun Antti Muurinen astui ruoriin FC Lahteen siirtyneen Toni Korkeakunnaksen tilalle.

Seitsemän Suomen mestaruutta voittanut ja A-maajoukkuettakin luotsannut konkarivalmentaja sai uutta virtaa valmennuksellisesta välivuodestaan ja palaa nyt liigakartalle.

Osin kritisoidullakin persoonalla on aiemmalta uraltaan hyviä näyttöjä ns. pienemmistä seuroista mm. Kontulan Urheilijoista, Jarosta sekä FC Lahdesta. Helsinkiläisen lähiöseuran FC KontU:n, hän nosti neljännestä divisioonasta aina Ykkösen kärkisijoille asti 1980-luvulla.

Ensimmäiset Suomen mestaruudet Muurinen voitti lahtelaisen Kuusysin kanssa vuosina 1989 ja 1991 ja viisi muuta HJK:n ruorissa (1997, 2009-2012).

Muurinen saa ”Token” jäljiltä hyvän pakan, joka sijoittui kahdesti peräkkäin kuudenneksi.

Mielenkiintoinen yhteistyökuvio Brasiliaan

MYPA:n kaudelle kiinnostavia vivahteita tulee seurajohtaja Marco Manson luoma yhteistyötä hänen synnyinmaansa Brasilian suurseuran Fluminesen kanssa. MYPA:lla on alkukaudesta mukaan kolme nuorta brassipelaajaa, joiden panoksesta tulevaan kauteen on vaikea vielä sanoa.

Muurinen kertoi Veikkausliigan alla, että pelaajat eivät ole täysin valmiita liigatasolle, mutta taitoa brassityyliin ainakin piisaa. Kurinalaisuudessa ja joukkuepelaamisessa on kuitenkin vielä runsaasti tekemistä.

Perusvahva runkomiehistö

MYPA:n ykköshyökkääjänä häärinee jälleen Pekka Sihvola, jonka maalimäärät kahdelta edelliseltä kaudelta ovat 12 ja 14. Viime kauden alku oli hurja, mutta tahti tyrehtyi.

Apua tarvitaan myös taustalta ja mm. TPS:stä kesken viime kauden lähtöpassit saaneella Aleksi Ristolalla on näytönpaikka.

Puolustuspäässä monipuolinen Tommi Vesala sekä kapteeni Tuomas Aho kuuluvat liigan eliittiin.

SuomiFutis-sivusto arvioi MYPA:n taistelevan jopa mitalisijoista. Katso koko liigaranking tästä!


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.