Pitkään kiinni Valioliigan mestaruudessa ollut Liverpool jäi lopulta sarjassa kakkoseksi, mutta selvisi kuitenkin hienon kautensa myötä pitkästä aikaa ensi kauden Mestarien liigaan. Saavutus tietää ottelumäärän merkittävää kasvua, joten laajempi pelaajarinkikin on tarpeen.

Belgialainen Simon Mignolet onnistui punapaitojen torjuntatehtävissä erinomaisesti, mutta ensi kaudella vastuuta lienee pakko jakaa enemmän. Express-lehti pitää selvänä, että Italian Serie A:n Napolissa Liverpoolista lainalla oleva Pepe Reina jää pysyvästi Italiaan, joten Liverpool suunnannee pelaajamarkkinoille.

Lehden mukaan valmentaja Brendan Rodgersin ykköstoive kakkosvahdin pestiin on Swansean hollantilaistorjuja Michel Vorm. Seura valmisteleekin Vormista kuuden miljoonan euron tarjousta.

Rodgers ja Vorm tuntevat toisensa entuudestaan, sillä ensinmainittu toimi aiemmin Swansean valmentajana ja juuri hän oli halukas hankkimaan Vormin taannoin Eredivisien Utrechtista. 30-vuotiaalla Vormilla on ollut loukkaantumisten rasittama kausi, mutta rankkarispesialistina tunnetun miehen taitoihin on yhä luottoa.