Rovaniemen Palloseura haki pisteet Turusta Veikkausliigan häntäpään taistossa TPS:n vieraana. RoPS kaatoi isäntänsä maalein 2-0, joten ensimmäistä kertaa tällä kaudella TPS:n ottelussa nähtiin enemmän kuin yksi maali.

Ensimmäinen puoliaika oli TPS:n täydellistä hallintaa, mutta maalinteossa nuori turkulaisryhmä ei onnistunut. TPS vei avausjakson laukaisutilaston 12-0 ja kulmapotkun 9-0.

Toisella jaksolla RoPS vaihtoi sisään Jani Virtasen ja Petteri Pennanen pääsi omalle paikalleen kärjen taakse. Kolme edellistä kautta TPS:ssä pelannut Pennanen vastasikin ottelun voittomaalista. Pennanen ei hyvän kansainvälisen tavan mukaisesti tuulettanut maaliaan vanhaa seuraansa vastaan.

Tepsille tuttu mies vastasi myös päivän toisesta maalista, sillä TPS:n oma kasvatti Mika Mäkitalo laittoi pallon Jukka Lehtovaaran selän taakse vain muutamaa minuuttia ennen loppuvihellystä.

Pennanen sai pallon toistamiseenkin TPS-maaliin, mutta erotuomari Antti Munukka oli jo ehtinyt viheltää pelin poikki ilman hyötynäkökohdan soveltamista. Tilanteessa TPS-puolustaja Sami Rähmönen kaatoi Nicholas Otarun ja sai Munukalta tuomioksi punaisen kortin ja ulosajon.

Molemmat joukkueet menettivät yhden pelaajan sairastuvalle. TPS:ltä kentän jätti loukkaantumisen takia Matej Hradecky ja RoPS:ilta Jani Virtanen mitä ilmeisimmin takareisivamman takia.

RoPS nousi voittonsa myötä ainakin hetkellisesti sarjan keskikastiin. TPS jatkaa toiseksi viimeisenä tehtyään vain yhden maalin viidessä ottelussa.

Ottelun yleisömäärä oli 2 278.