Arsenalia takavuosina kipparoinut seuran oma kasvatti Tony Adams kertoo olevansa suruissaan nykypelaajien seurauskottomuudesta.

Miehen kommentit ovat suunnattu ennen kaikkea Arsenalia myös aiemmin kipparoineen Cesc Fabregasin siirtymiseen Barcelonasta Chelseaan.

Fabreagas, joka tuli tykkimiehiin teininä, kasvoi seurassa Valioliigan parhaimmistoon ennen paluuta kotiseudulleen Kataloniaan vuonna 2011.

– Tämä tekee minut surulliseksi, koska hän oli Arsenalin kapteeni. Kun näet sellaisten pelaajien menevän seurasta seuraan, on se surullista. Tämä on sama mitä Ashley Cole teki aiemmin. En olisi itse koskaan voinut tehdä sellaista, Adams kommentoi Expressille.

Arsenalissa pokaaleja kapteenina 1990-2000-luvun vaihteesa nostanut suuri johtaja kuitenkin osin ymmärtää, miksi Arsenal ei käyttänyt omaa mahdollisuuttaan hankkia pelaajaa takaisin.

Aiemmassa siirtosopimuksessa oli pykälä, minkä mukaan seuralla on etuosto-oikeus pelaajaan.

– Mutta ymmärrän, miksi Arsene Wenger ei halunnut häntä takaisin. Seurassa on paljon loistavia pelaajia, eikä pidä unohtaa, että Arsenal maksoi Mesut Özilistä viime syksynä 40 miljoonaa puntaa,

– Seuralla on myös Aaron Ramsey, Jack Wilshere, Alex Oxlade-Chamberlain ja Santi Cazorla. Voisin jatkaa tätä listaa edelleen. Seuralla on paljon Fabregasin tyyppisiä pelaajia ja hankintoja tehdään muille pelipaikoille.