TPS-tähti vaihtaa seuraa – ”Osoittanut olevansa liigan ehdotonta eliittiä”

© Kuva: Ilari Isotalo

Seinäjoen Jalkapallokerho on vuokrannut loppukaudeksi Turun Palloseuran englantilaisen tähtipelaajan Wayne Brownin, kertoo SJK-tiedote.

Samalla SJK:n puolustaja Felipe Aspegren siirtyy loppukaudeksi lainasopimuksella TPS:n riveihin.

Keskikentällä urakoiva Wayne Brown myös allekirjoitti sopimuksen kaudesta 2015 SJK:n kanssa ja vuoden sopimuksessa on optio lisävuosista.

Felipe Aspegrenilla puolestaan on voimassa oleva sopimus SJK:n kanssa tästä kaudesta, mutta SJK:lla on optio miehen seuraavasta kaudesta ja sen käyttämisestä päätetään kauden loputtua.

Molemmat pelaajat ovat uusien seurojensa käytettävissä heti seuraavissa otteluissa.

– Nuorisomaajoukkueen pelaajana Felipelle on tärkeää saada Veikkausliigaminuutteja ja meillä on puolustuspäähän niin paljon kilpailua tällä hetkellä, että säännöllisiä minuutteja ei ole mahdollista tarjota. Tiedän että Felipe pystyy pelaamaan Veikkausliigassa ja me tarkkailemme häntä hänen lainapestillään ja mahdollisesti käytämme option kauden jälkeen, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari Felipe Aspegrenin lainasopimuksen taustoja.

– Wayne Brownissa saadaan keskikentän yläalueelle todella laadukas pelaaja, joka on jo osoittanut olevansa Veikkausliigan ehdotonta eliittiä. Hän on vahva ja kokenut pelaaja, joka tuo myös johtajuutta joukkueeseen, arvioi Valakari uutta valmennettavaansa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.