Jumbo-Viikingit hamuaa pisteitä Ykkösen ainoassa kamppailussa

© Kuva: Juha Tamminen

Ykkösen pahnanpohjimmaiseksi juuttunut Viikingit hakee tiistain ainoassa kamppailussa tärkeitä pisteitä, kun helsinkiläisjoukkue kohtaa AC Oulun.

Vaikka tilanne ei tällä hetkellä kovin valoisalta näytäkään, on joukkueessa usko kova.

– Kyllä meillä on edelleen vahva luotto omaan tekemiseemme. Kun saamme PK-pelin puolustamisen ja Jazz-pelin hyökkämisen yhdistymään kahdesta edellisestä pelistä, niin voittoja alkaa tulla, päävalmentaja Mika Sandberg kertasi seuran sivuilla.

Kolme pistettä tiistain kamppailusta olisivat tärkeitä. Sarjataulukossa ylempänä oleva FC Jazz on viiden pisteen päässä.

– Voitto mielessä lähdemme peliin ja koetamme tuoda niitä Porin ensimmäisen puoliajan asioita kentälle. Samalla täytyy muistaa, että pelikuri pitää säilyttää eikä mitään Porin toisintoa sen toisen puoliajan hurlumhein suhteen nähdä. Oululla on sen verran vaarallisia pelaajia, että he kyllä rankaisevat, jos siihen lähdemme.

FC Viikingit – AC Oulu alkaa tiistaina klo 18.30 Vuosaaressa.