Viikinkien synkkä taival Ykkösessä jatkuu – ”Huolimatonta”

© Kuva: Getty Images

Sarjan jumbona tällä hetkellä tarpova FC Viikingit otti tiistaina jälleen yhden pahan takaiskun, kun AC Oulu ryösti Vuosaaresta kolme pistettä maalein 0-2.

Helsinkiläisten päävalmentaja Mika Sandberg harmitteli ottelun jälkeen niin perin tuttua käskikirjoitusta.

– Jokainen näki tänään ensimmäisen ja toisen puoliajan eron. Pakko kysyä, mikä siinä on, että teemme täällä viikoittain kovaa työtä asioiden eteen, ja sitten kun pelin aika on, täytyy puoliajalla korottaa ääntään ennen kuin jätkät heräävät pelaamaan, käskijä hämmästeli seuran sivuilla.

– Meidän pelimme oli ensimmäisellä puoliajalla huolimatonta, enkä oikein jaksa uskoa, että olisi kyse vain itseluottamuksesta. Kyllä tässä on keskittymisestä ja tilannepelaamisen jutuista kysymys. Vielä toisenkin puoliajan paremmalla jaksolla kaikki laukaukset ja keskitykset pommitettiin ensimmäiseen mieheen.

Ero sarjataulukossa toiseksi viimeisenä majailevaan FC Jazziin on viisi pistettä. Seuraavana vuorossa oleva paikallispeli HIFK:ta vastaan onkin elintärkeä.

– Katsotaan nyt, meidän pitää Slavan (apuvalmentaja Malakeev) kanssa vielä käydä tätä peli läpi ja miettiä mitä pitäisi tehdä. Toisaalta haluaisi koettaa edistää niitä hyviä juttuja, joita kuitenkin tänäänkin kentällä nähtiin.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?