FC Interin sairastuvalta on tullut ikäviä uutisia. Demba Camara loukkasi itseään harjoituksissa, eikä miestä näin nähdä SJK-pelissä.

– Demba loukkasi nivusensa, eikä ole sen jälkeen pystynyt harjoittelemaan joukkueen mukana. Hän on siis varmuudella sivussa sunnuntain SJK-pelistä, sanoo joukkueen päävalmentaja Job Dragtsma seuran verkkosivuilla.

Mika Ojala on puolestaan koko ajan lähempänä pelikuntoa.

– Ojala tuli todella vahvasti sisään HJK-pelissä ja käänsi pelin meille omalla vahvalla panoksellaan. Hän on ollut pitkään pois pelaavasta kokoonpanosta ja on saanut nyt harjoitella yhden viikon lisää joukkueen mukana. Tämä tuo häntä koko ajan lähemmäs täyttä pelikuntoa, mikä on meille tärkeää, toteaa Dragtsma.

Inter saa sunnuntaina Seinäjoella pelattavaan SJK-peliin mukaansa pelikieltonsa sovittaneen Ari Nymanin. Irakli Sirbiladze on vielä pelikiellossa.