SJK saa Pohjanmaan paikallistaistoon kovan pelimiehen takaisin, kun puolustaja Cedric Gogoua on selättänyt loukkaantumisensa.

Gogoua povattiin takaisin jo viime viikonloppuna, mutta tuolloin puolustaja jäi vielä sivuun tositoimista. Nyt aika on kypsä paluulle.

– Cedric oli jo kunnossa viime viikolla ja meinasimme peluuttaa häntä Inter-ottelussa. Päätimme kuitenkin vielä viime hetkillä, että koska tällä tulevalla viikolla on kaksi tärkeää ottelua, saadaan mies varmasti täyteen pelikuntoon muutaman lisäpäivän aikana, kertoo SJK päävalmentaja Simo Valakari seuran verkkosivuilla.

Pelaaja itse on myös ottelun alla odottavalla tuulella.

– On hienoa olla taas mukana. SJK-fanit ovat olleet loistavia. Toivottavasti kaikki tulevat taas suurella joukolla peliin keskiviikkona, puolustaja sanailee.

Valakari ei odota keskiviikon taistosta tulevan helppoa.

– Kaksi erittäin tiukkaa peli on nyt pelattu vastakkain. Viime kerralla Jaro otti täältä kolme pistettä, joten siitä jäi myös vähän hampaankoloon. Jaro tulee tänne kuitenkin hyvin valmistautuneena ja meidän pitää olla hereillä. Kuten ollaan niin monesti nähty, pienet asiat ratkaisee paljon tässä tiukassa sarjassa, valmentaja povaa.

Veikkausliigan pelit 13.8.

HJK – FC Inter
SJK – Jaro
FC Lahti – RoPS
KuPS – MYPA
TPS – FC Honka
IFK Mariehamn – VPS