Jalkapallon miesten A-maajoukkue avasi EM-karsintansa 3-1-vierasvoitolla Färsaarista. Mixu Paatelaisen valmentaman Huuhkajaryhmän kotiavaus on 11.10. Helsingin Olympiastadionilla, kun vastaan asettuu Kreikka kello 21.45 alkavassa ottelussa. Ottelun lipunmyynti on sujunut vauhdikkaasti, kun sunnuntai-iltaan (21.9.) mennessä peliin oli myyty jo yli 20 000 lippua.

Kreikka-ottelun jälkeen Suomi kohtaa Helsingissä Romanian (14.10.), joka kukisti Kreikan karsinta-avauksessaan vieraskentällä 1-0. Olympiastadionilla pelattavaan Romania-peliin lippuja on myyty lähes 13 000.

Suomen Palloliitto on myynyt kaikki EM-karsinnan kotiottelut sisältäviä kausikortteja lähes 5 000 kappaletta, joka on kaksinkertainen määrä edelliseen MM-karsintaan verrattuna. Kausikorttimyynti päättyi keskiviikkona 10. syyskuuta.