Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Mixu Paatelainen oli maanantai-iltana Rovaniemellä seuraamassa isäntä-RoPS:n ja Jaron välistä kamppailua.

Ottelu päättyi vieraiden voittoon 1-0-lukemin. Paatelainen vahvisti, että oli ensisijaisesti tarkkailemassa Veikkausliigan maalitilaston ykköstä, Jaron Jonas Emetiä.

26-vuotias pelimies on tällä kaudella pelannut joukkueensa oikeana laitapelaajana ja paukuttanut liigassa jo 13 maalia. Maanantaina Jaron maalin teki syyskuun alussa riveihin liittynyt brassikärki Denis. Emet oli maalin toisena syöttäjänä.

– Halusin nähdä Jonaksen pelaavan. Hän on onnistunut maalinteossa hyvin tällä kaudella, Paatelainen kertoi Iltalehdelle.

Myös RoPS:n hyökkääjä Aleksander Kokko kiinnosti luotsia ja Paatelainen kehui tämän maalivainua ja muistutti miehen olevan sarjan tehokkain hyökkääjä peliaikaan suhteutettuna.

Mahtuuko toinen tai molemmat miehet Paatelaisen tulevaan karsintaryhmään selviää tulevien viikkojen aikana. Huuhkajien seuraavat ottelut ovat EM-karsintapelit 11. ja 14. lokakuuta Olympiastadionilla Kreikkaa ja Romaniaa vastaan. Miehistö nimetään parisen viikkoa aiemmin.