Brasilian entinen hyökkääjätähti Adriano on saamassa vielä uuden mahdollisuuden urallaan. Tosin joukkue on kaukana Inter Milanissakin viime vuosikymmenellä dominoineen ex-staran loiston päivistä: Ranskan Ligue 2:n Le Havre.

Adrianon ura näytti jo päättynen Euroopassa keväällä 2011, kun AS Roma purki sopimuksen.

Sen jälkeen ex-maajoukkuemies on käväissyt lyhyitä pätkiä kotimaansa seuroissa, mutta huono harjoitusmotivaatio johti hyvin vähäisiin pelimääriin ja kolmeen peräkkäiseen sopimuksen irtisanomiseen seurojen taholta.

Alkoholismista ja masennuksesta kärsinyt 32-vuotias Adriano liittyy Le Havreen puolen vuoden sopimuksella tammikuussa, mikäli tutustuminen seuraan miellyttää hyökkääjää, kertoo seuran presidentti Christophe Maillol Sambafoot.com-sivustolle.

– Kiinnostus on todellista, olen keskustellut hänen agenttinsa kanssa useasti, ja hän on vahvistanut Adrianon olevan tulossa. Adriano on halukas saamaan uuden alun uralleen, hän on vapaa ja Le Havre antaa hänelle näkyvyyttä Euroopassa, Maillol suunnittelee.