Hienot pelit Valioliiga-kauden alussa toivat maajoukkuekomennuksen kahdelle mielenkiintoiselle pelaajalle, kun Southamptonin laitapuolustaja Nathaniel Clyne sekä Swansean keskikenttämies Jonjo Shelvey ovat mukana Englannin maajoukkueryhmässä lokakuun karsintapeleihin.

Clyne, 23, on ollut alkakauden yllättäjäryhmän Southamptonin kulmapala ja hän mm. pudotti upealla kaukolaukausosumallaan Arsenalin Liigacupista viime viikolla. Clynella ei ole aiempia maajoukkuekomennuksia.

Keskikenttämies Shelvey, 22, on vakiinnuttanut roolinsa Swansean avainpelaajana. Hän on pelannut aiemminkin maajoukkueessa

Myös loukkaantumisistaan toipunut Arsenal-pakki Kieran Gibbs, 25, on taas maajoukkueen matkassa pienen tauon jälkeen.

Englannin miehistö San Marino- (9.10.) ja Viro-otteluihin (12.10.):

Maalivahdit: Fraser Forster (Southampton), Ben Foster (West Bromwich Albion), Joe Hart (Manchester City)

Puolustajat: Leighton Baines (Everton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Southampton), Kieran Gibbs (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), John Stones (Everton)

Keskikenttä: Fabian Delph (Aston Villa), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), James Milner (Manchester City), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Jonjo Shelvey (Swansea City), Raheem Sterling (Liverpool), Andros Townsend (Tottenham Hotspur), Jack Wilshere (Arsenal)

Hyökkäys: Rickie Lambert (Liverpool), Wayne Rooney (Manchester United), Danny Welbeck (Arsenal)