Kesän MM-kisoissa mm. pudotuspelipaikan Nigeria-ottelun voittomaalillaan rankkarista viime hetkillä ratkaissut Georgios Samaras ei esiinny Kreikan marraskuun Färsaaret-karsintaottelussa.

Kreikan italialaisluotsi Claudio Ranieri ei valinnut miestä nykyiseen ryhmäänsä, mikä julkistettiin torstaina.

Celticistä Valioliigan West Bromwichiin kesän lopuksi siirtynyt hyökkääjä pelasi vielä lokakuun Huuhkajat-tasapelissä ja 0-2-tappio-ottelussa Pohjois-Irlantia vastaan. Kreikka on saalistanut kolmesta pelistä vasta yhden pisteen.

Suomea vastaan Samaras, 29, pelasi viimeiset noin 10 minuuttia, kun Pohjois-Irlantia vastaan puolestaan hän avasi ottelun pelaten 67 minuuttia ilman tehoja.

Peliaika kortilla alkukaudesta

Samaras on pelannut Valioliigassa vain kolmessa ottelussa yhteensä 42. minuuttia. Vastuuta on tullut myös kahdessa liigacup-ottelussa, joissa on syntynyt myös yksi maali.

WBA hävisi juuri tiistaina alempisarjalaiselle Bournemouthille 1-2-lukemin, missä kreikkalaisen maali jäi laihaksi lohduksi.

Suomi kohtaa marraskuussa EM-karsinnassa Unkarin vieraissa perjantaina 14. päivä sekä pelaa myös ystävyysottelun Slovakiaa vastaan neljä päivää myöhemmin.

Kaikki Huuhkaja-uutiset, EM-karsintalohkon tilanteen ja otteluohjelman löydät tästä.