Valioliigan jumboseura QPR hävisi jälleen sunnuntaina vaikka parempaakin oli tarjolla Liverpoolia vastaan. Lontoolaiset isännät tekivät 2-3-tappioon päättyneessä ottelussa peräti kaksi omaa maalia – joista toinen toisen jakson lisäajalla.

QPR:n konkariluotsi Harry Redknapp ei jaksanut pyöritellä turhaa jargonia lehdistötilaisuudessa ja antoi laulaa kun häneltä kysyttiin, miksi taiturimainen Adel Taarabt ei ollut kokoonpanossa.

– En voi suojella ihmisiä, jotka eivät halua juosta ja harjoitella, ja jotka ovat 19 kiloa (3 stone) ylipainoisia, BBC siteerasi Redknappia.

– Taarabt ei ole loukkaantunut. Hän ei vain ole kunnossa, jotta voisi pelata jalkapalloa. Valitettavasti näin.

Taarabt pääsi vaihdosta kentälle ennen maajoukkuetaukoa tulleessa 0-2-tappiossa West Hamille. Edellisen kerran marokkolainen on ollut avauksessa Liigacup-tappiossa Burtonille.

Redknappin avautuminen pelaajasta ei vielä päättynyt.

– Mitä minun pitäisi tässä tilanteessa sanoa? Että hän voi jatkaa 60 000-70 000 punnan viikkopalkkaa ilman harjoittelua. Mihin tämä laji on menossa? Valitsen kentälle pelaajia, jotka haluavat yrittää ja ansaitsevat olla hyvässä seurassa kuten QPR:ssä ja tekevät päivittäin töitä asemansa eteen.

– Kun hän (Taarabt) alkaa tehdä sitä, jos hän koskaan siihen pystyy, ehkä hän pääsee taas kentälle.