FC Jazz ja Lauri Pirhonen , 30, ovat solmineet kaksivuotisen sopimuksen. Pirhonen on torjunut porilaisten maalilla viimeiset kaksi kautta palattuaan kotikonnuilleen Kotkasta.

Pirhonen torjui kaudella 2014 FC Jazzin maalilla 21 kertaa. Loppukautta varjosti pieni polvivamma, joka on korjattu kauden jälkeen. Muista peleissä ”punaisten” maalia vartioi Lauri Koskela, joka myös torjui erinomaisesti. FC Jazzilla on nyt yhdeksän (9) pelaajasopimusta kaudelle 2015.

FC Jazz on keskustellut myös Koskelan jatkamisesta. Koskela opiskelee Turussa ja sopimuksen syntyminen vaatii vielä lisäkeskusteluja.

– Loistavat fiilikset jatkaa kasvattajaseurassa. Lähtökohta ja halu oli jatkaa sitä työtä, mitä nyt olemme yhdessä tehneet kaksi vuotta. FC Jazz oli minulle ykkösvaihtoehto ja olen todella iloinen kirjoittaessani kahden vuoden sopimuksen- Valmennus ja taustat ovat kunnossa, joten ei tässä voi olla kuin iloinen, Pirhonen kertoi seuran kotisivuilla.

Veikkausliigassa Pirhonen on pelannut 25 ottelua, Ykkösessä 105 sekä myös lukuisia Kakkosen otteluita. Uralle mahtuu myös 15 poikien maaottelua. Liigadebyyttinsä Pirhonen teki vuonna 2003 Porin Jazzissa, missä hän pelasi liigaa myös vuonna 2004.