Anders Lindegaard saattaa palata puolen vuoden tauon jälkeen Manchester Unitedin tolppien väliin, kun joukkue kohtaa lauantaina Arsenalin. The Telegraph -lehti kirjoittaa myös, että Victor Valdesille saatetaan tarjota tuota pestiä.

Valdes ei ole pelannut missään jätettyään FC Barcelonan kauden päätteeksi. Valdes sai keväällä pahan polvivamman, ja se lienee hidastanut innokkaita.

ManU:n ykkösvahti David de Gealla on sormivamma. Parhaimmassa tapauksessa espanjalaistorjuja nähdään jo viikonloppuna kehissä, mutta pahin skenaario tietäisi peräti neljän viikon sairauslomaa.

Jos sairausloma paljastuu pidemmäksi, saattaa manageri Louis van Gaal tarttua Valdesin palveluksiin. Valdes on jo harjoitellut jonkin aikaa Unitedin kanssa. Silti lauantain pelissä todennäköisin vaihtoehto ykköstorjujaksi olisi Lindegaard.