FF Jaron tehomies Hendrik Helmke ei näillä näkymin jatka seurassa ensi kaudella. Jarolla ei ole varaa pitää miestä riveissään.

Pietarsaaren Jaron toimitusjohtajan Niklas Storbackan mukaan saksalaispelaajan pitäminen seurassa on erittäin epätodennäköistä.

– Todennäköisesti Helmke ei jatka. Hän oli jo kauden aikana pariin otteeseen lähdössä. Hänen sopimuksensa päättyy, eikä meillä ole todennäköisesti resursseja pitää häntä. Nyt vaikuttaa siltä, että hän pelaa jatkossa muualla, Storbacka kommentoi SuomiFutis-sivustolle.

Jaro saattaa menettää myös toisen tehomiehensä, sillä Veikkausliigan maalikuninkuuden voittanut Jonas Emet on tämän viikon ajan englantilaisen League One -seura Fleetwood Townin testattavana.

Kevin Peth, Markus Kronholm, Alexander Tumasyan, Iidle Elmi ja Antti Palohuhta eivät jatka Pietarsaaressa ensi kaudella. Ilja Vaganov ja Shahdon Winchester ovat ilmoittaneet halunsa katsella myös muita mahdollisuuksia.

– Winchesterin jatko ei ole poissuljettu. Emme ole kuitenkaan tarjonneet hänelle paperia nenän eteen allekirjoitettavaksi. Hän katselee muita vaihtoehtoja, Storbacka kuittaa.

Jarolla on kasassa kymmenen pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Simon Skrabb saattaa kuitenkin jäädä Åtvidabergiin myös lainapestinsä päätyttyä. Allsvenskan-seura on tiettävästi kiinnostunut ostamaan lupaavan 19-vuotiaan hyökkäyspään pelaajan omakseen.