Valioliigajätti Arsenal on amerikkalaissivusto ESPN:n mukaan haalimassa riveihinsä nuoren pelaajan.

Puolalaisseura Legia Varsova julkaisi torstaina twitter-tilillään, että seuran 17-vuotias puolustava keskikenttäpelaaja Krystian Bielik on menossa Arsenalin lääkärintarkastukseen lontooseen tulevana perjantaina. Seura julkaisi tiedon samana päivänä myös verkkosivuillaan.

Puolalainen Bielik on luonnollisesti innoissaan mahdollisuudesta pelata Arsenalissa. Valioliigan kärkiseura on tarkkaillut nuorta pelaajaa jo useiden viikkojen ajan, ja nyt siirto on enemmän kuin lähellä.

– Olen menossa Lontooseen täyttämään unelmani. Toivon tulevani pian Arsenalin pelaajaksi, Bielik sanoi Legia Varsovan verkkosivuilla.

Entisen Manchester Unitedin puolustajan, nykyisin Legiaa valmentavan Henning Bergin mukaan Bielik on herättänyt kosolti kiinnostusta myös muissa Euroopan seuroissa.

– Bielik on mukavassa tilanteessa, isot seurat ovat kiinnostuneita hänestä. Ei kauankaan aikaa sitten, kun kukaan ei tiennyt hänestä ja nyt puolet Euroopasta haluaa hänet, Berg kommentoi Legian twitter-tilillä.

Sky Sportsille Berg oli sanonut, että hänen mielestään nuoren Bielikin olisi hyvä harkita myös jatkoa Legiassa, Puolan pääsarjassa.

– Emme vielä tiedä mitä hän tekee, mutta Legiassa jatkaminen olisi erittäin hyvä vaihtoehto hänelle.