Uralleen uutta nostetta lainasopimuksella West Hamista hakeva FC Barcelonan keskikenttämies Alex Song on ilmoittanut maajoukkueuransa päätöksestä.

Miestä ei valittu Kamerunin joukkueeseen Afrikan Mestaruusturnauksen alla. Poikkeuksellisen hänen ilmoituksestaan tekee se, että mies on vasta 27-vuotias.

– Rakastan maatani kaikesta huolimatta eikä se muutu koskaan. Nyt otan aikaa itselleni ja keskityn täysin seurajalkapalloiluun ja jatkan urani uudelleenrakentamista West Hamissa.

Aiemmin Valioliigassa Arsenaliakin edustanut Song on ollut pelipaikkansa parhaimmistoa alkukaudella sarjassa ja on osaltaan ollut nostamassa seuraa sarjan kärkipään karkeloihin. West Ham on seitsemännellä sijalla sarjassa.

Keskikenttämies oli maansa mukana viime kesän MM-turnauksessa. Kamerun hävisi kaikki kolme peliään siellä. Song sai tuolloin alkulohkon toisessa pelissä punaisen kortin ja kolmen ottelun pelikiellon. Sen koommin miestä ei ole maajoukkuepeleissä nähty. Kamerun hävisi kaikki kolme peliään MM-turnauksessa.

West Ham United

@WestHam
ALEX SONG: Alex Song has announced his retirement from international football- websta.me/p/892236173908… via @websta_me