Arsenal tiedotti keskiviikkona tehneensä sopimuksen puolalaislupauksen Krystian Bielikin kanssa.

17-vuotias Bielik siirtyy seuraan Legia Varsovasta, jonka paidassa hän pelasi viisi peliä Puolan pääsarjassa syyskaudella ja esiintyi kertaalleen myös Eurooppa-liigassa. Siirtosummaa ei virallisesti vahvistettu, mutta mediassa on puhuttu parista miljoonasta.

Nuorukainen on ensisijaisesti puolustava keskikenttämies, mutta pystyy pelaamaan myös topparin paikkaa.

Arsenal on ollut markkinoilla puolustajan haussa ja Bielikin hankinta ei poista tätä tarvetta vaan kyseessä on hankinta tulevaisuudelle.

Toiselle lupaukselle ensimmäinen ammattilaissopimus

Arsenal teki alkuviikolla ensimmäisen ammattilaissopimuksen Kristopher da Gracan kanssa, joka täytti 17-vuotta perjantaina. Ruotsalaispelaaja liittyi seuran vahvuuteen jo viime kesänä ja on pelannut tykkimiesten alle 18-vuotiaiden ryhmässä. Hän on Bielikin tapaan oman maansa poikamaajoukkuepelaajia.

Arsenal

@Arsenal
The club is delighted to announce the signing of Krystian Bielik. Full story: arsn.al/1OKK6L #WelcomeKrystian