Englannin FA Cupin perinteinen suola ovat suuret yllätykset. ”cupsetit”. Lauantaisella 4. kierroksella pudotettiin todellinen pommi Valioliigan kärkijoukkueen Chelsean Stamford Bridgella.

Kaikki vaikutti olevan ”kunnossa”, kun Chelsea johti ottelua Bradford Citya vastaan hiukan ennen taukoa 2-0. Vieraat kuitenkin kavensivat muutama minuutti ennen taukovihellystä ja lisää shokkihoitoa tuli lopussa. Filipe Morais iski Bradfordin tasoihin 75. minuutilla ja Andy Halliday mykisti kotiyleisön viemällä vieraat johtoon 82. minuutilla. Mark Yeates vielä viimeisteli 4-2-voiton lisäajalla.

Melkoinen yllätys rakennettiin myös Manchester Cityn ja Middlesbroughin kohtaamisessa. Championshipissa pelaavat vieraat riisuivat isäntien tähtikaartin aseista ja veivät jatkopaikan 2-0-vierasvoiton myötä. Myös tässä ottelussa sinetti tuli lisäajalla Kiken osuman myötä.