FC Hongan kapteenina vielä viime kaudella toiminut keskikenttäpelaaja Jussi Vasara, kirjoitti maanantaina nimensä kaksivuotiseen pelaajasopimukseen SJK:n kanssa.

Suomen maajoukkueessakin kertaalleen vuonna 2013 esiintynyt 27-vuotias Vasara, on edustanut FC Honkaa koko tähän astisen Veikkausliigauransa.

Hän on saavuttanut kolme Veikkausliigan hopeamitalia, pelannut kolmesti Suomen Cupin finaalissa, voittaen niistä yhden, sekä voittanut lisäksi Liigacupin kahdesti. Liigaotteluita on kertynyt vuodesta 2007 lähtien yhteensä 167 ja niissä on syntynyt 32 maalia.

– Nyt on loistavat fiilikset. Omalla kohdalla tapahtui todella paljon viime kaudella ja vielä sen jälkeenkin. Joutui miettimään aikalailla nollasta taas että minne sitä nyt sitten menisi. SJK oli kuitenkin koko ajan sellainen vaihtoehto minne halusin tai mitä mietin enemmän, kertaa Jussi Vasara tuntemuksiaan seuran tiedotteessa.

– SJK on hyvin hoidettu urheilullisesti ja taloudellisesti. Ja kun sitten perjantaina tulin tänne ensimmäisen kerran, odotukset osoittautuivat oikeaksi. Mielestäni tulen nyt hyvään paikkkaan, Vasara jatkaa.

SJK:n päävalmentaja Simo Valakari on tyytyväinen uudesta vahvistuksestaan.

– Jussi on laatupelaaja, joka tuo rutiinia ja lisää Veikkausliigakokemusta meidän joukkueeseen. Hän haluaa mennä eteenpäin urallaan ja haluaa auttaa meidän joukkuetta eteenpäin. Ehdottomasti hyvä lisä meidän joukkueeseen, Valakari kommentoi.

Vasaran Sopimuksen myötä SJK:lla on kasassa 20 pelaajasopimusta kaudelle 2015.