FC Lahti on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen Jussi Länsitalon kanssa.

Länsitalo pelasi Lahdessa viimeksi kaudells 2013. Viime vuoden mies vietti opiskelijavaihdossa Saksassa.

– Viime vuoden olen viettänyt Saksassa, kevään opiskelijavaihdossa ja syksyn työharjoittelussa. Kevään kuntoutin polvea alkuun itsenäisesti ja kun tämä kesti kunnon joukkueharjoittelua, liityin SSV Reutlingenin harjoitteluvahvuuteen. Syksyn olen harjoitellut ja pelannut FSV 08 Bissingenin joukkueessa, Länsitalo kertoo vuodestaan seuran kotisivuilla.

Päävalmentaja Toni Korkeakunnas ottaa paluumuuttajan mielissään takaisin.

– Laituriosastoa vähän lähti. Hienoa, että Jussi tulee takaisin. Hän on nopea pelaaja ja oli ennen loukkaantumistaan Lahden vaarallisin pelaaja. Hän on pelannut Saksassa jo tovin ja on toipunut polvivammastaan täysin. Vauhdikasta ja ratkaisukykyistä laituria odotetaan, Korkeakunnas iloitsee.